Üdvözöljük a

Ingyenes hozzáférés az Európai Bizottság gépi fordítási eszközéhez, az eTranslation szolgáltatáshoz | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ingyenes hozzáférés az Európai Bizottság gépi fordítási eszközéhez, az eTranslation szolgáltatáshoz

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2020. július 8.

Az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz gépi fordítási szolgáltatása, az eTranslation ingyenesen elérhető Európa 21 millió kis- és középvállalkozása (kkv-k) számára.

A kkv-k mostantól használhatják az eTranslation-t , mely az  EU összes hivatalos nyelve, valamint az izland, norvég, orosz és hamarosan további nyelvek közötti nagyon pontos gépi fordítására.

Akár a forrásszöveg témája (például egészségügy vagy igazságszolgáltatás) is kiválasztható az ágazat nyelvi sajátosságainak figyelembevétele érdekében. Az eTranslation a fájlok szövegét a formázás vagy a képek módosítása nélkül fordítja le, és letöltés után az összes lefordított adat törölhető a rendszerből a titoktartás garantálása érdekében.

 

Az eTranslation INGYENES, EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ és BIZTONSÁGOS, ezáltal megkönnyítheti az Ön mindennapi munkáját.

 

Akár a forrásszöveg témája (például egészségügy vagy igazságszolgáltatás) is kiválasztható az ágazat nyelvi sajátosságait figyelembe vevő fordítás érdekében.

Az eTranslation a fájlok szövegét a formázás vagy a képek módosítása nélkül fordítja le, és a titoktartás garantálása érdekében letöltés után az összes lefordított adat törölhető a rendszerből.

 

Készen áll a használatára?

 

Fedezze fel az eTranslation portált! https://ec.europa.eu/cefdigital/wiki/display/CEFDIGITAL/eTranslation+for+SMEs#eTranslationforSMEs-first