Üdvözöljük a

Pályázna? Mi segítünk Önnek! | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázna? Mi segítünk Önnek!

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2019. szeptember 23.

Megújult pályázati tanácsadás a kamarában a SZPI közreműködésével.

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Széchenyi Programiroda együttműködése révén 2019 szeptemberétől megújuló pályázati tanácsadó szolgálattal várja a kamara a pályázatok iránt érdeklődőket, a pályázókat. Az ötlettől, a megvalósításon át, a fenntartási időszak végéig, csapatként támogatjuk a vállalkozásokat a pályázataik sikeres végrehajtásában. Pályázatát nem írhatjuk meg, de minden ismeretet megosztunk Önnel, amely sikeres pályázóvá teheti. A pályázati életút bármely szakaszában, természetesen a folyamatban lévő pályázatai esetében is kérheti tanácsadónk segítségét, támogatását.

 

A szolgáltatás díjmentes, a személyes tanácsadás az alábbi napokon 14 és 16 óra között áll a vállalkozások rendelkezésére, kamaránk ügyfélszolgálatán.

  • 2019.09.25.  (szerda)
  • 2019.10.09.  (szerda)
  • 2019.10.24.  (csütörtök)
  • 2019.11.06.  (szerda)
  • 2019.11.20.  (szerda)

 

A szolgáltatás igénybevétele bejelentkezéshez kötött. Egyeztetni kell az időpont, téma megjelölésével telefonon vagy e-mailben. Ez az Önök érdeke is, hiszen nem kell várakozniuk, s nem utolsó sorban könnyebbség a tanácsadónak is, aki fel tud készülni az esetleges egyedi ügyekre, kérdésekre.

Érdeklődni, bejelentkezni Czékman-Illés Renátánál lehet a +36 94-506-646-s telefonszámon, vagy emailben: illes.renata@vmkik.hu

 

A tanácsadást Horváth Beatrix, az Északnyugat-magyarországi Térség Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tanácsadója tartja.

A személyes konzultációkra a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ügyfélszolgálatán kerül sor

( 9700, Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 23.).