Üdvözöljük a

Bemutatkozunk | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Bemutatkozunk

Szerző: Szigethy Péter | 2016. április 4.

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mint a megye gazdasági önkormányzata

 

Kamaránk az a hely, ahol munkatársaink mindenkit szívesen fogadnak, akinek a vállalkozásában problémája van, aki segítségre vagy információra vágyik. 

 

  

 

Barátságos és méltó környezetbe várjuk mindazokat, akik kapcsolatban vannak velünk: az iskolásokon és szüleiken keresztül a vállalkozókig, vagy a vállalkozás indításán gondolkodókig. Mi olyan információkat, szolgáltatásokat tudunk biztosítani, melyekre nekik valóban szükségük van.

Célunk, hogy új szolgáltatásainkkal olyan szolgáltató, vállalkozóbarát kamarát alakítsunk ki, amely a megye gazdasági életének központja lesz. Egy olyan hely, mely fórumként működik.

Szeretnénk, ha kamaránk olyan hely lenne, ahová érdemes bejönni, s ahol érdemes önkéntes tagnak lenni. Hiszen minél több tagunk van, annál erősebbek vagyunk, velük együtt hatékonyabban tudunk működni, ténylegesen beleszólni a gazdaság életébe, az ő érdekeiket képviselni. Célunk, hogy tagjainknak a lehető legjobb szolgáltatásokat és szakmai tanácsokat nyújtsuk. Szeretnénk, ha Önök is úgy éreznék, hogy a kamarai önkéntes tagság rang és garancia.

Célunk, hogy minél többen ismerjenek, s majd elismerjenek minket.

Vezető szerepre törekszünk a térségben egy olyan üzleti gazdasági környezet megvalósításában, melynek tagjai prosperálnak és hatékonyan versenyezhetnek belföldön és a világpiacon.

A kamaránk választott tisztségviselői és jól képzett ügyintéző szervezete arra törekszik, hogy a kiélezett piaci versenyben a vállalkozói környezet javításával, gazdasági elemzésekkel előrejelzésekkel, javaslatokkal, megbízható üzleti kapcsolatok kiépítésével, valamint jogi, adó, üzletviteli tanácsadással hatékonyan segítse tagjait és a gazdaság más szereplőit. Kamaránk kiemelt feladata a szakképzés és a munkaerőpiac összhangjának megteremtése, a munkaalapú társadalom erősítése.