Üdvözöljük a

BÉT - a legsikeresebb középvállalatok között a MIELL Quality! | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

BÉT - a legsikeresebb középvállalatok között a MIELL Quality!

2019. szeptember 23.

Idén már 200 olyan középvállalat van Magyarországon, amelyet a Budapesti Értéktőzsde és szakmai partnerei az elmúlt négy év során választottak ki azzal a céllal, hogy a hazai gazdasági szféra megismerje őket tekintettel arra, hogy folyamatosan képesek növelni versenyképességüket, alkalmasak a szintlépésre, kimagasló teljesítmény nyújtása mellett.

A BÉT évente 50 vállalkozást választ ki, amelyek sikertörténetét igényes, nyomtatott kiadványban, a BÉT50-ben foglal össze. Ennek bemutatása egy konferenciával egybekötött csúcstalálkozón történik, ahol a régiek megismerhetik az újakat, színre kerülnek ugyanis a sikertörténetek. Ez egyben csatlakozás a BÉT50 klubhoz, ami minden résztvevő számára egy hatékony networking eszköz lehet, ha bel- vagy külföldi terjeszkedés, vállalatfejlesztés, vagy akár tőzsdei bevezetés a cél.

 

A vasvári MIELL Quality, néhány hónapja kapott meghívást a BÉT50 vállalkozásai közé. Botfa Bálint ügyvezető-tulajdonos rangos elismerésként értékelte a megkeresést és igent mondott az együttműködésre. Az Budapesti Értéktőzsde szakmai partnereként bemutatkozó EY és a Figyelő szakértői pedig interjút készítettek a MIELL cégcsoport képviseletében Berta Gergely értékesítési vezetővel, ezáltal a nagyközönség is megismerheti a Vas megyében székelő középvállalat múltját, sikerének titkát. (https://bet.hu/Kibocsatok/bet50/2019/vallalatok/bizalmi-korben---miell-quality-kft)

 

Egy felmérés szerint egyébként mintegy 400 tőzsdeképes hazai tulajdonú középvállalat van ma Magyarországon, ezekből formálódik a BÉT50 közössége, amelyben most már a MIELL is rendszeresen képviselteti magát.

 

Botfa Bálint úgy látja, a MIELL cégcsoport folyamatos formálódása, fejlődése a garancia arra, hogy megőrizze a stabilitást, sokoldalúságával biztos munkahelyeket teremtsen és tartson meg, hosszútávon.

 

                                                     

                                                   Botfa Bálint, ügyvezető-tulajdonos - MIELL Quality Kft.

 

 

 

                                                                               A MIELL Quality a BÉT50-en.

 

 

 

                                                                            Berta Gergely, értékesítési vezető

 

Fotó: bet.hu/ MIELL