Üdvözöljük a

Ingyenes weboldal a szombathelyi vállalkozásoknak - Pályázat | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ingyenes weboldal a szombathelyi vállalkozásoknak - Pályázat

Szerző: | 2020. június 17.

Most a fejlesztés költségét és a weboldal fenntartását is átvállalják a kiírók. Összesen száz szombathelyi mikrovállalkozás digitális fejlődését támogatja a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése.

A pályázaton azok a helyi mikrovállalkozások, vállalkozók vehetnek részt, akik rendelkeznek szombathelyi székhellyel vagy telephellyel. Feltétel továbbá a minimum 1, legfeljebb 10 foglalkoztatott, valamint az, hogy a pályázó ne álljon végelszámolás alatt, ne legyen ellene csőd- és felszámolási eljárás, vagy egyéb, a megszüntetésére irányuló, jogszabályban meghatározott eljárás. Elvárás továbbá, hogy a kérelem benyújtásának időpontjában a vállalkozással szemben nem lehet folyamatban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által indított végrehajtási eljárás. Kizárók ok még, ha a pályázó a VMKIK által meghirdetett korábbi (2018) felhívás alkalmával már sikeresen pályázott hasonló digitális fejlesztés támogatásra.

A pályázónak csupán annyit kell vállalnia, hogy a pályázat keretében megvalósítandó honlap fejlesztése során együttműködik a támogató által ugyancsak pályázat keretében kiválasztott szolgáltatóval, a Burkon Kiadó és Sajtóügynökség Bt-vel. Elvárás továbbá, hogy a pályázó részt vegyen egy, a Modern Vállalkozások Programhoz kapcsolható személyes felmérésben, digitális tanácsadáson, illetve a fejlesztés lezárultával kérdőíven válaszoljon a kiírók által feltett, a digitális fejlesztést célzó kérdésekre.

A pályázaton előnyben részesül a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes kamarai tagja, illetve az a vállalkozás, aki vállalja az önkéntes kamarai tagságot.

A támogatást elnyerő vállalkozás egy egyedileg testreszabható saját portfolió oldalt kap. De a fejlesztés mellé díjmentesen jár a saját domain név, e-mail cím és a tárhely is. Ráadásul a domain és e-mail fenntartást két évig finanszírozza a pályázat.

A fejlesztési támogatásra való igényt 2020. október 15-éig vagy a forrás kimerüléséig lehet jelezni a pályázati oldalon (onlinetartalom.hu/palyazat). Érdemes igyekezni, a keretből ugyanis “csak” 100 honlap elkészítése finanszírozható.

A pályázat benyújtására online, postai úton és személyesen is van lehetőség. A pályázat kiírása, illetve a kapcsolódó dokumentumok a fejlesztést végző cég (Burkon Kiadó és Sajtóügynökség Bt.) weboldalán, az onlinetartalom.hu/palyazat címen érhetők el.