Üdvözöljük a

Magyar Üzleti Felelősség Díj és Védjegy használata - pályázat | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar Üzleti Felelősség Díj és Védjegy használata - pályázat

Szerző: Pesthy Zsuzsanna | 2020. június 29.

XIII. alkalommal került meghirdetésre a Magyar Üzleti Felelősség Díj, másnéven a CSR Hungary Díj. A díj célja azon Magyarországon működő cégek, vállalkozások, szervezetek népszerűsítése és tevékenységük megismertetése, akik már a XXI. század felelős és fenntartható üzleti modelljének és gazdaságának meghonosítására törekednek. A díj elnyerésével a pályázók a díjon kívül versenyképességük, piaci pozíciójuk erősödésével is számolhatnak, hiszen partnereik és fogyasztóik is megismerik előremutató üzleti és társadalmilag felelős tevékenységüket.

A Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj programja az elmúlt években hatékony, elismert platformmá vált a legjobb gyakorlatok megosztására, benchmarkingra és az egymástól való tanulásra. Ez a program lehetőséget kínál a szervezeteknek, hogy bizalmat és tudatosságot teremtsenek az érdekeltek körében. Ebben nem kis szerepe van a 2006-tól komplex szakmai és kommunikációs háttérként szolgáló CSR Hungary márkánknak.

 

Idén a következő kilenc kategóriában várják a pályázatokat:

  • Legjobb felelős és fenntartható vállalatért
  • Legjobb CSR Programért- Közös ügyek-közös felelősség
  • Legjobb innováció a körkörös gazdaságért
  • Legjobb környezeti felelősségvállalásért
  • A „CSR lelke” – Legjobb belső CSR megoldásokért
  • Junior
  • Legjobb beszállítói kapcsolatért
  • Legjobb CSR/fenntarthatósági vezető 2020
  • Legjobb CSR kommunikációért

 Regisztráció határideje: 2020. július 25.

Pályázati anyagok leadási határideje: 2020. augusztus 20.

A pályázati felhívás és nevezési csomag igénylése az alábbi felületen érhető el: https://www.csrhungarydij.eu/kategoriak/

 

 

Pályázzon Védjegy használatra!

 

A CSR Hungary Díj Önkéntes védjegyhasználati Program, amelynek keretén belül a benyújtott pályázatok több lépcsős, szakmai elbírálási folyamaton mennek keresztül. A pályázatot benyújtók nem automatikusan nyerik el a Védjegy-et. Az önkéntes védjegyhasználati rendszerben résztvevők több szintes ellenőrzés által, a CSR Hungary Díj védjegyeinek használatával is pozícionáljak magukat a piacon, az egyes iparágakban, a közbeszerzési folyamatokban, és az egyre tudatosabb fogyasztók és más érintettek felé is. A védjegyet elnyert szervezetek a fenntartható és felelős üzleti kultúra terjesztéséhez járulnak hozzá Magyarországon. A védjegy használata 2 évre szól. A nevezési díj az 1.év költségeit foglalja magában. A védjegy használóival külön használati szerződést kötünk a meghirdetett 2 év védjegyhasználatára, ami a komplex Védjegyhasználati Programban való részvételt is jelenti.

 

A pályázati felhívás és nevezési csomag igénylése az alábbi felületen érhető el: https://www.csrhungarydij.eu/kategoriak/