Üdvözöljük a

Jelentkezzen kamarai gyakorlati oktató képzésre! | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Jelentkezzen kamarai gyakorlati oktató képzésre!

2020. június 30.

Az iskolai rendszerű szakképzésben 2019. szeptember 1-től csak kamarai gyakorlati oktatói tanúsítvánnyal rendelkező szakemberek foglalkozhatnak a tanulók gyakorlati képzésével (kivéve: felsőfokú végzettség, 60. életév, mestercím).

 

Tájékoztatjuk, hogy - a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nyilvántartásában lévő szervezetek érdeklődését figyelembe véve - 2020. augusztusában újabb lehetőség nyílik arra, hogy Ön, vagy alkalmazottai részt vegyenek a  Kamarai Gyakorlati Oktató Képzésen és a sikeres vizsga letételével megszerezzék a tanulók gyakorlati képzéséhez szükséges Tanúsítványt.  

A képzéssel a kor követelményeinek megfelelő módszertani, pedagógiai, szociálpszichológiai és adminisztrációs ismereteket kapnak a gyakorlati oktatók, valamint jártasságot szerezhetnek a probléma megoldás, a konfliktuskezelés és a hatékony kommunikáció területén is, amelyeket a tanulók szakmai és életkori sajátosságainak megfelelő személyes fejlesztése során hasznosítani tudnak.

A képzési idő összesen 50 óra, amely két szakaszból tevődik össze: 25 óra elmélet (3 nap) és 25 óra (3 nap – 2 csoportra bontva) tréning. Az elmélet rész után online vizsga, a gyakorlati rész után szóbeli vizsga keretében kell számot adni a tanultakról. A kamarai gyakorlati oktatói képzés és vizsga részben támogatott, a jelentkezőnek egy 20%-os (18.000 Ft + Áfa) önrészt kell befizetnie a képzést szervező kamaránál.

 

A tervezett képzési időpontokat a csatolmányban érik el. ( GYOK felhívás)

 

Az indítható csoportlétszám korlátozott, ezért a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk befogadni és visszaigazolni.

Jelentkezési határidő: 2020. július 8.

 

További információ kérhető:

Füstné Holczapfel Tünde

képzési csoportvezető

gyakorlati oktató referens

 

Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Székhely: 9700 Szombathely

Honvéd tér 2.

Ügyfélszolgálat: 9700 Szombathely

Rákóczi F. u. 23.

Tel: 94/506-649

Mobil: 30/868-8017

Email: holczapfel.tunde@vmkik.hu