Üdvözöljük a

Remek hangulatú Kisinas táborokon vagyunk túl | Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Remek hangulatú Kisinas táborokon vagyunk túl

2020. július 15.

Idén nyáron is megszerveztük a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs Kisinas táborát, ahol szakmaismereti programokkal vártuk a résztvevő diákokat. Két tábori turnust hirdettünk.

A táborok helyszíne Gyöngyösfaluban a Holdfény Liget volt. A kalandpark kellemes, árnyas erdei helyszíne sokban hozzájárult a táborok egész heti hangulatához. A karantén után nagyon élveztük mi is és a diákok is a Liget nyújtotta teret és szabadságot.

Voltak napok, amikor buszra szálltunk és meglátogattunk cégeket, szervezeteket, szakképző iskolát, ahol a diákok bepillanthattak nagyvállalatok mindennapjaiba, betekintést nyertek szakmákba, kipróbálhattak tevékenységeket, eszközöket, szerszámokat.

Illetve voltak napok, amikor a Holdfény Ligetbe jöttek a partnerek és ott tartottak színes, érdekes programokat, játékokat, érzékenyítő és kézműves foglalkozásokat.

Mindkét tábori hetünkön azt tapasztaltuk, hogy a diákok nagyon nyitottak és lelkesek voltak az izgalmas, érdekes szakmabemutató programok iránt, lelkesen vettek részt minden aktivitásban és a visszajelzéseik is azt mutatták, hogy hasznos és ismeretbővítő volt számukra a tábor.

Sokakban sikerült felkeltenünk az érdeklődést olyan szakmák és ágazatok iránt, amikre eddig nem is gondolt, hogy számításba jöhet a jövőbeni pályaválasztása során, és ez jó, ez pozitív eredménye a tábornak. Elültettünk olyan gondolatokat, olyan tevékenységeket a fejükben, aminek remélhetőleg később lesz eredménye.

Ezúton is köszönjük a táborokban közreműködő partnereinknek, vállalkozóknak a segítséget és a közreműködést!

Andi és Ivett